Vegyes workshop – 2016 dec. 10

 

Közkívánatra tartunk egy vegyes workshopot is – Ne hagyjátok ki!

Szereted a kézműves dolgokat? Esetleg ajándékoznál is ilyet? Vagy egyszerűen csak szeretnél elkezdeni horgolni vagy makramézni?

Mi segítünk ebben.

Gyere el hozzánk. Megtanítunk a horgolás és a makramézás alapjaira. Finom meleg tea, illatos sütemény, kellemes hangulat…mi kellhet még?

Az oktatás 3 órás, melynek tematikája:

HORGOLÁS:

Kis anyagismeret, kéztartás, tű és fonaltartás, kezdő láncszemsor, rövidpálca, félpálca, egyráhajtásos pálca, kétráhajtásos pálca, kúszószem és ezek jelölése a mintákon. Körben horgolás. Majd, miután ezek már jól mennek egy karácsonyfadísz elkészítése.

MAKRAMÉZÁS:

Kis anyagismeret, virágtartó megtervezése, mintájának megrajzolása. A szükséges fonal kiszámítása. Helyes kéztartás, fonaltartás. Különböző csomózási technikák (kezdő csomók, sima csomók, előre és hátra tekert (spirál) csomók. Befejezés, összedolgozás. Majd miután ezek már jól mennek, egy virágtartó elkészítése.

Részvételi díj:

HORGOLÁS:

8000 Ft, mely tartalmazza az oktatást, finom sütit – teát, és persze az általad elkészített díszt is. Valamint az órán biztosítunk neked alapanyagokat, eszközöket.

MAKRAMÉZÁS:

9500 Ft, mely tartalmazza az oktatást, finom sütit – teát, és persze az általad elkészített díszt kaspóval együtt. Valamint az órán biztosítunk neked alapanyagokat, eszközöket.

Mit kell hoznod?

Elsősorban magadat, no meg egy tollat és jegyzetfüzetet.

Létszám:

Turnusonként min.2, max.5 fő.

IDŐPONTOK
december 10., szombat
Délelőtti workshop horgolás: 10:00 – 13:00
Délutáni workshop makramézás: 14:00 – 17:00

HELYSZÍN
Budapest II. kerület

 

JELENTKEZÉS
[email protected]

Gyere el, készüljünk együtt a karácsonyra!

 

Az esemény facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/1231943190229937/

 

Eseményfotók by Termosz Design: