Tavaszindító workshop – 2017 ápr. 8

 

Itt a húsvéti szezon, itt a tavasz, pörögjünk fel!

Gyere el hozzánk. Megtanítunk a makramézás alapjaira és még egy olyan multifunkciós virágtartó elkészítésére is, amibe húsvétkor belepakolhatod a hímes tojásokat. Limonádé, házi készítésű harapnivaló, szuper hangulat…mi kellhet még?

Az oktatás 3 órás, melynek tematikája:

Kis anyagismeret, virágtartó megtervezése, mintájának megrajzolása. A szükséges fonal kiszámítása. Helyes kéztartás, fonaltartás. Különböző csomózási technikák (kezdő csomók, sima csomók, előre és hátra tekert (spirál) csomók. Befejezés, összedolgozás. Majd miután ezek már jól mennek, egy virágtartó elkészítése.

Részvételi díj:

12.000 Ft, mely tartalmazza az oktatást, harapnivalót – limonádét, és persze az általad elkészített díszt a tállal együtt. De ha van olyan mélytányérod, amit szívesen körbemakraméznál, akkor hozd magaddal! Valamint az órán biztosítunk neked alapanyagokat, eszközöket.

Mit kell hoznod?

Elsősorban magadat, no meg egy tollat és jegyzetfüzetet.

IDŐPONTOK

(délelőtti és délutáni turnust is tartunk)

április 8., szombat
Délelőtti workshop: 10:00 – 13:00
Délutáni workshop: 14:00 – 17:00

HELYSZÍN
Budapest II. kerület

Gyere el, készüljünk együtt a húsvétra! Merülj el velünk a workshopon a slow életérzésben, élj a pillanatban, adj időt magadnak kedvenc hobbyjaidra. A workshop kezdőknek szól (felnőtteknek), előképzettség nem szükséges. A részvétel előzetes díjfizetéshez kötött, melynek határideje ápr. 6. csütörtök. Számlát a helyszínen tudunk kiállítani.

 

JELENTKEZÉS
[email protected]

 

Az esemény facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/107499046434617/

 

Eseményfotók by Termosz Design: