Bemutatkozás – about

EGYEDISÉG – MERÉSZSÉG – FUNKCIONALITÁS = TERMOSZ DESIGN

Termosz Design egy családi vállalkozás, mely a lakberendezés, lakás dizájnolás, kötés – horgolás és makramézás mellett egyéb más tevékenységekkel is foglalkozik. Képeket festünk, bútorokat újítunk fel, vagy éppen tereket dekorálunk. Nemcsak lakásenteriőrökbe készítjük el termékeinket, rendezvényekre, installációkhoz, esküvőkre is alkotunk dekorelemeket. Ugyanakkor kiállításokat szervezünk, workshopokat tartunk, illetve saját magunkat is folyamatosan képezzük.

Filozófia: Szenvedélyünk a munkánk! Hiszünk abban, hogy egy enteriőr akkor igazán tökéletes és harmonikus, ha a dizájn mellett a kívánt funkciókat is teljes mértékben betölti, illetve ha a „lakóival” töretlen összhangban van. Munkánk során elengedhetetlen számunkra a minőség, legyen az lakberendezés, vagy dekorelem készítés. Minden projektünket a legnagyobb elhivatottsággal és lelkesedéssel bonyolítjuk le, mert a legfőbb célunk a 110%-os Megrendelői Elégedettség!

Stílus: Leginkább a színes skandináv, minimál, loft, retro, modern, eklektikus stílus jellemző a munkáinkra, melyben a természet -, és az állatok szeretete lépten nyomon visszaköszön. Imádjuk a régi elemeket újragondolni, „modernizálni”.

2015 tavaszától állunk a partnereink rendelkezésére. Tekintse meg referenciáinkat: Referencia munkák by Termosz Design

Bővebben rólunk itt olvashat: Bemutatkozás

Legyen egy csodálatos napja!

Zsuzsa – Szilvi – Zsuzsu – Szabolcs