A nagy kutyaház kérdés

2019 nyarán új jövevény lépett az életünkbe. Ő pedig Ikon a kis lagotto.

Itt kellene egy kis segítség, hogy milyen fekhelyet válasszunk neki. Kinél mi a tapasztalat? Eddigi megfigyelések alapján nem igazán szeret a talajhoz közel feküdni, biztosan ismeri már a feng shuit  a lakberendezésben is, amikor az ágy alatt akadályok nélkül tud szabadon áramlani a levegő. 🙂

Kinti és benti kutya is egyszerre, így mindkét helyszínre ki kell találni neki házikót. Manapság az udvaron is el lehet már térni a hagyományos formáktól. Itt fontos megjegyezni, hogy egy kinti kutyaházat jó ha téliesítünk padlófűtéssel, akárcsak mint a lakásunkban! Ez az ízületei miatt nagyon fontos.

Bentre lehet még a hagyományostól eltérő sátras és/vagy posztós megoldás, akár előre vásároltan vagy saját kezűleg batikolva.

És utoljára, de nem utolsó sorban létezik egy fenyő, a cirbolyafenyő, melynek jótékony hatása régóta ismert. És nem csak kisbabáknak készítenek belőle bölcsőt vagy felnőtteknek ágyat, hanem ebből az anyagból a kis kedvenceinknek is már kaphatók különböző kuckók.  Mi is az a gyógyhatású cirbolyafenyő?

Az utolsó képen látható cirbolyafenyőből készült házikókat különböző formában a “My Liebling” forgalmazza.

A fotók forrása Pinterest, Termosz Design, My Liebling.

Véleményeteket és tapasztalataitokat várjuk a [email protected]-ra vagy közvetlenül ide Kapcsolat!