Elfogyott

Home staging

Tudjuk, hogy milyen kulcsfontosságú az első benyomás egy ingatlan értékesítésében. A vevő még be sem lépett az ajtón és már véleménye van az ingatlanról. Kutatások szerint a látogató a bejárati ajtón való belépés utáni első 10 másodpercben eldönti, hogy érdeklődőből előlép-e vásárlóvá, avagy sem.
A Homestaging során az ingatlanját vonzóbbá tesszük, annak érdekében, hogy hamarabb és jobb áron, tudja értékesíteni. A munka során befektetett összeg így többszörösen megtérülhet.
A fenti csomag az alábbiakat tartalmazza:
Árajánlat  elkészítése a személyes találkozót követő hét munkanapon belül. Az ajánlat tartalmazza az elvégzendő tevékenységek mellett a feladathoz szükséges létszám meghatározását és időtartamát is. Majd a dokumentáció alapján meghatározott feladatok (takarítás, átrendezés, dobozolás stb.) elvégzésre kerülnek a stager által biztosított emberekkel. A munka irányítása mindvégig a stager feladata. A projekt befejeztével fotókkal dokumentáljuk a végeredményt. Amennyiben szükséges, a bedobozolt holmikat és felesleges bútorokat elszállíttatjuk egy kijelölt raktárba.

(Budapesten kívül kiszállási díj mellett)

Természetesen az árakat befolyásolhatja az ingatlan állapota, zsúfoltsága stb. Az ár nem tartalmazza a szállítást és a javítások költségét (festés, új csaptelep, esetleg fotózáshoz bútorbérlés, stb.)

Kategória:

250000 Ft

Elfogyott