Team

EGYEDISÉG – MERÉSZSÉG – FUNKCIONALITÁS = TERMOSZ DESIGN

A Termosz Design egy családi összefogás, mely a lakberendezés, lakás dizájnolás, kötés – horgolás és makramézás mellett egyéb más tevékenységekkel is foglalkozik. Képeket festünk, bútorokat újítunk fel, vagy éppen tereket dekorálunk. Nemcsak lakásenteriőrökbe készítjük el termékeinket, rendezvényekre, installációkhoz, esküvőkre is alkotunk dekorelemeket. Ugyanakkor kiállításokat szervezünk, workshopokat tartunk, illetve saját magunkat is folyamatosan képezzük.

Filozófia: Szenvedélyünk a munkánk! Hiszünk abban, hogy egy enteriőr akkor igazán tökéletes és harmonikus, ha a dizájn mellett a kívánt funkciókat is teljes mértékben betölti, illetve ha a „lakóival” töretlen összhangban van. Munkánk során elengedhetetlen számunkra a minőség, legyen az lakberendezés, vagy dekorelem készítés. Minden projektünket a legnagyobb elhivatottsággal és lelkesedéssel bonyolítjuk le, mert a legfőbb célunk a 110%-os Megrendelői Elégedettség!

Stílus: Leginkább a színes skandináv, minimál, loft, retro, modern, eklektikus stílus jellemző a munkáinkra, melyben a természet -, és az állatok szeretete lépten nyomon visszaköszön. Imádjuk a régi elemeket újragondolni, „modernizálni”.

Zsuzsa:

Szakterület: Makramézás, Festészet

Több, mint 20 éve foglalkozom makramé készítéssel. Legyen az egy egyszerű virágtartó, vagy egy bonyolultabb falidísz, esetleg egy minden részletében egyedi elképzelés, számomra nincs akadály, elkészítem.
A festészettel csaknem 17 éve kezdtem el professzionálisan foglalkozni. A látványelvű festészet elkötelezettje vagyok, témáimat általában a mindennapok világából merítem. Kedvelem a természetet, az építészeti alkotásokat. Képeim technikáját (akvarell, tus, grafika), színvilágát mindig az élmény határozza meg. Nyitott vagyok az új irányzatokra és nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos inspirálódásra.

Szilvi:

Szakterület: Kötés – Horgolás, Makramézás, Dekorálás

Imádom, ha egy rég elfeledett „mesterség” a mai korban is működőképes. Persze kell hozzá némi „fűszer”, de ettől lesz a végeredmény igazán egyedi és tökéletes. Mindig is foglalkoztam kötéssel – horgolással, makramézással, de igazán koncentráltan az utóbbi 5 évben. Hiszek abban, hogy nincs annál nagyobb eufória mikor az ötletből egy csodálatos remekmű válik, és mindez a saját kezed által.

Zsuzsu:

Szakterület: Lakberendezés, Lakásdizájnolás, Életminőséget javító térrendezés beltéren-kültéren, Fotózás, Dekorálás, Bútorfelújítás

Akár egy üres tér vagy egy átalakításra váró lakás berendezése a feladat, megoldom! Praktikus ötletek, friss, lendületes színek jellemzik munkáimat. Szeretem a régit keverni az újjal, ugyanakkor kedvelem a környezettudatos és újragondolt dolgokat. A növények, állatok, különösen a lovak iránti szeretet fel-felbukkan alkotásaimban.

Szabolcs:

Szakterület: 3D tervezés, Ergonómia, Gépészeti- és műszaki berendezések, Lakberendezés

Gépész tervezőmérnöki végzettséggel a térlátás és ebből kifolyólag a 3D-s látványtervek elkészítése szinte magától értetődő, mindemellett a gépek és berendezések kiválasztásához is széles látókörrel és szakmai tudással rendelkezem. Az ergonómiára – legyen szó akár bútorokról, eszközökről, világításról – nagy hangsúlyt fektetek, mivel ezek a sokszor megfoghatatlan dolgok teszik igazán kellemessé és élhetővé otthonunkat. Hozzám legközelebb a férfiasabb, sötétebb ipari stílus áll, de természetesen a megrendelő igényei szerint bármit meg tudunk valósítani.