Vásárlói tájékoztató

A webshop, egyéb szolgáltatások a felületen és a hírlevél nem üzemelnek! Jelenleg az oldalt inspirálódásra, régi termékek és munkák nézegetésére és hírek böngészésére lehet használni.

1. Szállítási díjak: Ingyenes csomagküldés belföldre 25.000 Ft felett.
25.000 Ft feletti vásárlás esetén a csomagküldés Magyarországra ingyenes.
Amennyiben a vásárlás összege nem haladja meg a 25.000 Ft-ot a belföldi szállítási- és a nemzetközi csomagszállítási díjakról a Magyar Posta Zrt. aktuális díjtáblázata alapján az alábbi linken tájékozódhat (EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS-on belül MPL-POSTACSOMAG ALAPDÍJAK és MPL POSTACSOMAGHOZ IGÉNYBE VEHETŐ TÖBBLETSZOLGÁLTATÁSOK illetve NEMZETKÖZI POSTAI DÍJAK):
https://www.posta.hu/postai_dijak

2. Kiszállítás – kézhezvétel: A nyugtát, igény esetén számlát, amely egyben garancia levél is, a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot személyes átvételkor a futár jelenlétében szíveskedjen megvizsgálni. Amennyiben a csomagon vagy a terméken sérülést tapasztal, ez esetben szükséges kárfelvételi jegyzőkönyvet kérnie és a csomag átvételét megtagadnia. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A csomag feladását követően az emailben megküldött csomagszámmal az alábbi linken követheti a kiválasztott termékei útját:
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
A szállítás általában hétköznapokon 8-16 óra között történik. Csomagjainkat a Magyar Posta Logisztika szállítja, így ha esetleg nem tudta átvenni, minden esetben elhelyezik a megadott szállítási címhez tartozó postán, és lehetőség van ott átvenni. Ha nem vette át a postán, akkor a futárszolgálat újra megkísérli a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

3. Szállítási határidő: A webshopban található termékek egy része azonnal elérhető, itt a szállítási idő a vételár beérkezését követően 3-5 munkanap.
Készleten nem lévő termékek estében a vételár beérkezését követően 7-21 munkanapon belül.
Egyedi megrendelés esetén változó.

4. Szavatossági jogok: A TermoszDesign webshopban vásárolt termékekre általánosan 6 hónap szavatosságot biztosítunk. Fogyasztói kifogás esetén a Ptk. vonatkozó rendelkezései szerint járunk el. A fogyasztói szavatossági igény benyújtásához a vásárlói számla/nyugta bemutatása szükséges. A leárazott termékekre nem áll módunkban szavatosságot vállalni.

5. Megrendelés: A megrendelés írásos – elektronikus formában történhet.

6. Áraink: Áraink Ft-ban értendők és alanyi adómentesek (AAM). Kereskedőket és viszonteladókat külön megállapodás keretében szolgálunk ki.
Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldalon feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

7. Ajándékutalvány: Lepje meg szeretteit, ismerőseit TermoszDesign ajándékutalvánnyal, tetszőleges összegben. Webshopunkban itt megvásárolhatja.  – katt webshop

8. Fizetési módok:

A webshop és egyéb szolgáltatások nem üzemelnek!