Szolgáltatások

Ahogy filozófiánk is tartja, minden megbízásunk egyedi esetnek és egyaránt fontosnak minősül. Hiszünk abban, hogy a projektek, akkor lesznek igazán tökéletesek, ha az igények és elvárások teljesítése mellett az összhang is kifogástalanul működik a megbízó és köztünk. Ennek alapján nagy hangsúlyt fektetünk a személyes találkozóra, mely a megbízó megkeresését követően optimális esetben a helyszínen, vagy egy előre megbeszélt helyen jön létre.

Áraink forintban értendők és alanyi adómentesek (AAM).

Enteriőr styling csomag – tanácsadás:

A fenti csomag az alábbiakat tartalmazza.
1. alkalom: igényfelmérés személyes találkozó keretében, azaz a lakás megtekintése, tervrajz hiányában méretfelvétel (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)
2. alkalom: szintén személyes találkozó, azaz a lakás színeinek, stílusának kiválasztása, konkrét bútorok, dekorációk ajánlása, beszerzési helyekkel együtt, hangulat montázs.

Ez a csomag nem tartalmaz terveket, ez kizárólag tanácsadás. De tapasztalatunk szerint akár styling alapján is lehet egy lakás, vagy egy enteriőr stílusos és egyedi.

Ár: 40.000 HUF (100 m2-ig) (Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt megveheti – katt webshop

Boltlátogatás:

Ha úgy gondolja, hogy nem elég magabiztos ahhoz, hogy a lakberendezési üzletek tömkelegében kiválassza az előre megálmodott bútorait, lakberendezési tárgyait, akkor szívesen elkísérjük és segítünk a vásárlás során a döntésben.

Ár: 7.000 HUF / óra (Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt egy vagy akár több órát is megvásárolhat, a többit pedig a helyszínen is rendezheti – katt webshop

Home staging

Tudjuk, hogy milyen kulcsfontosságú az első benyomás egy ingatlan értékesítésében. A vevő még be sem lépett az ajtón és már véleménye van az ingatlanról. Kutatások szerint a látogató a bejárati ajtón való belépés utáni első 10 másodpercben eldönti, hogy érdeklődőből előlép-e vásárlóvá, avagy sem.
A Homestaging során az ingatlanját vonzóbbá tesszük, annak érdekében, hogy hamarabb és jobb áron, tudja értékesíteni. A munka során befektetett összeg így többszörösen megtérülhet.
A fenti csomag az alábbiakat tartalmazza:
Árajánlat  elkészítése a személyes találkozót követő hét munkanapon belül. Az ajánlat tartalmazza az elvégzendő tevékenységek mellett a feladathoz szükséges létszám meghatározását és időtartamát is. Majd a dokumentáció alapján meghatározott feladatok (takarítás, átrendezés, dobozolás stb.) elvégzésre kerülnek a stager által biztosított emberekkel. A munka irányítása mindvégig a stager feladata. A projekt befejeztével fotókkal dokumentáljuk a végeredményt. Amennyiben szükséges, a bedobozolt holmikat és felesleges bútorokat elszállíttatjuk egy kijelölt raktárba.

Ár: 250.000 HUF (Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt megveheti – katt webshop

Természetesen az árakat befolyásolhatja az ingatlan állapota, zsúfoltsága stb. Az ár nem tartalmazza a szállítást és a javítások költségét (festés, új csaptelep, esetleg fotózáshoz bútorbérlés, stb.)

Rendezvények, esküvők, installációk:

Különböző alkalmi rendezvények díszítését is vállaljuk a tervezéstől egészen a kivitelezésig saját egyedileg megtervezett és elkészített dekorelemeinkkel. A megbízói megkeresést követően egy személyes találkozó keretében átbeszéljük az igényeket. Ezután hét munkanapon belül elkészítjük a személyre szabott árajánlatot. A következő találkozás alkalmával már hangulat montázs formájában prezentáljuk a kívánt stílusirányzatot, a megbeszélt dekorelemeket, használandó színeket. Ezt követően, amennyiben ez a megbízói igényeknek tökéletesen megfelelő, elindulhat a gyártás és a kivitelezés.

Ár: egyedi (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén itt: termosz.com/rolunk/kapcsolat/

Enteriőr fotózás:

Vállaljuk lakása befotózását is. Ha ingatlanját értékesíteni szeretné, előnyös és dizájnos fotókkal biztosan hamarabb gazdára fog találni.

Ár: 40.000 HUF (100 m2-ig, Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt megveheti – katt webshop

Workshop:

Makramézás, horgolás és festés témakörben különböző szinteken workshopokat is szervezünk. Ezek részleteiről és pontos időpontjairól információkat folyamatosan találnak honlapunkon.

Ár: változó – itt megveheti az aktuális workshopra – katt webshop