Szolgáltatások

A webshop, egyéb szolgáltatások a felületen és a hírlevél nem üzemelnek! Jelenleg az oldalt inspirálódásra, régi termékek és munkák nézegetésére és hírek böngészésére lehet használni.

Ahogy filozófiánk is tartja, minden megbízásunk egyedi esetnek és egyaránt fontosnak minősül. Hiszünk abban, hogy a projektek, akkor lesznek igazán tökéletesek, ha az igények és elvárások teljesítése mellett az összhang is kifogástalanul működik a megbízó és köztünk. Ennek alapján nagy hangsúlyt fektetünk a személyes találkozóra, mely a megbízó megkeresését követően optimális esetben a helyszínen, vagy egy előre megbeszélt helyen jön létre.

Áraink forintban értendők és alanyi adómentesek (AAM).

Enteriőr styling csomag – tanácsadás:

A fenti csomag az alábbiakat tartalmazza.
1. alkalom: igényfelmérés személyes találkozó keretében, azaz a lakás megtekintése, tervrajz hiányában méretfelvétel (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)
2. alkalom: szintén személyes találkozó, azaz a lakás színeinek, stílusának kiválasztása, konkrét bútorok, dekorációk ajánlása, beszerzési helyekkel együtt, hangulat montázs.

Ez a csomag nem tartalmaz terveket, ez kizárólag tanácsadás. De tapasztalatunk szerint akár styling alapján is lehet egy lakás, vagy egy enteriőr stílusos és egyedi.

Ár: 40.000 HUF (100 m2-ig) (Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt megveheti – katt webshop

Boltlátogatás:

Ha úgy gondolja, hogy nem elég magabiztos ahhoz, hogy a lakberendezési üzletek tömkelegében kiválassza az előre megálmodott bútorait, lakberendezési tárgyait, akkor szívesen elkísérjük és segítünk a vásárlás során a döntésben.

Ár: 7.000 HUF / óra (Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt egy vagy akár több órát is megvásárolhat, a többit pedig a helyszínen is rendezheti – katt webshop

Home staging

Tudjuk, hogy milyen kulcsfontosságú az első benyomás egy ingatlan értékesítésében. A vevő még be sem lépett az ajtón és már véleménye van az ingatlanról. Kutatások szerint a látogató a bejárati ajtón való belépés utáni első 10 másodpercben eldönti, hogy érdeklődőből előlép-e vásárlóvá, avagy sem.
A Homestaging során az ingatlanját vonzóbbá tesszük, annak érdekében, hogy hamarabb és jobb áron, tudja értékesíteni. A munka során befektetett összeg így többszörösen megtérülhet.
A fenti csomag az alábbiakat tartalmazza:
Árajánlat  elkészítése a személyes találkozót követő hét munkanapon belül. Az ajánlat tartalmazza az elvégzendő tevékenységek mellett a feladathoz szükséges létszám meghatározását és időtartamát is. Majd a dokumentáció alapján meghatározott feladatok (takarítás, átrendezés, dobozolás stb.) elvégzésre kerülnek a stager által biztosított emberekkel. A munka irányítása mindvégig a stager feladata. A projekt befejeztével fotókkal dokumentáljuk a végeredményt. Amennyiben szükséges, a bedobozolt holmikat és felesleges bútorokat elszállíttatjuk egy kijelölt raktárba.

Ár: 250.000 HUF (Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt megveheti – katt webshop

Természetesen az árakat befolyásolhatja az ingatlan állapota, zsúfoltsága stb. Az ár nem tartalmazza a szállítást és a javítások költségét (festés, új csaptelep, esetleg fotózáshoz bútorbérlés, stb.)

Rendezvények, esküvők, installációk:

Különböző alkalmi rendezvények díszítését is vállaljuk a tervezéstől egészen a kivitelezésig saját egyedileg megtervezett és elkészített dekorelemeinkkel. A megbízói megkeresést követően egy személyes találkozó keretében átbeszéljük az igényeket. Ezután hét munkanapon belül elkészítjük a személyre szabott árajánlatot. A következő találkozás alkalmával már hangulat montázs formájában prezentáljuk a kívánt stílusirányzatot, a megbeszélt dekorelemeket, használandó színeket. Ezt követően, amennyiben ez a megbízói igényeknek tökéletesen megfelelő, elindulhat a gyártás és a kivitelezés.

Ár: egyedi (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén itt: termosz.com/rolunk/kapcsolat/

Enteriőr fotózás:

Vállaljuk lakása befotózását is. Ha ingatlanját értékesíteni szeretné, előnyös és dizájnos fotókkal biztosan hamarabb gazdára fog találni.

Ár: 40.000 HUF (100 m2-ig, Budapesten kívül kiszállási díj mellett) – itt megveheti – katt webshop

Workshop:

Makramézás, horgolás és festés témakörben különböző szinteken workshopokat is szervezünk. Ezek részleteiről és pontos időpontjairól információkat folyamatosan találnak honlapunkon.

Ár: változó – itt megveheti az aktuális workshopra – katt webshop